Știu că noi doi nu am vorbit de ceva vreme ,dar țin să îți spun că nu te-am uitat. S-au întâmplat multe lucruri in ultimii ani si relația noastră s-a răcit odată cu trecerea anilor.Îmi amintesc că eram foarte apropiați încât am crezut că vorbesc cu Dumnezeu.Nimeni în jurul meu nu a crezut că acel Ceva îmi comunică și îmi răspunde în același timp la întrebări.Eu am crescut,dar tu suflet drag te-ai incapatanat sa ramai acelasi copil dornic de atentie.

Am vrut să aflu cine ești,așa am început să mă documentez și am aflat că fiecare organ anatomic are o pozitie fizică și exactă în corpul omenesc.Însă,despre suflet nu am găsit atât de multe informații pe cât speram.Potrivit anumitor definiții-“Sufletul poate fi considerat ca o entitate independentă sau ca întreaga ființă vie (om sau animal). Din punct de vedere științific existența sufletului nu a fost dovedită niciodată, acesta fiind doar un concept fictiv”

Am auzit si despre tine multe lucruri spirituale dar..Se pare că noi  oamenii credem mai mult în ce putem vedea cu ochiul liber și ce putem palpa.Vrem dovezi si confirmări..Da,știu..

Nu,nu te-am abandonat,dar am simțit la timpul respectiv că este binevenită o pauză.Aveam prea multe intrebări fără răspuns..Am crezut că fără tine voi lua decizii mai bune in viață și voi greși mai puțin .În privința asta nu m-am înșelat atât de tare..

Mai exact..am luat alegeri mai calculate,dar ceva a lipsit adesea..pentru că nu mai  simțeam că trăiesc.Eram doar eu ,un corp umblător fără viață.Eram un corp fără tine.

Și ce m-aș fi făcut fără tine?..fără toate trăirile si emoțiile?fără toate lecțiile invatate?nu aș fi fost ceea ce sunt acum.

Dragul meu suflet,ai grijă de tine.Te rog nu mai strânge toate nimicurile,și toate gândurile care îti fac rău.

Am nevoie de tine!

 

 

 

3 gânduri despre “Dragă suflet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s